Studenten of bedrijf? Waar een website laten maken?

Webdesign, web-creatie, web-ontwerp etc. Internet krijgt een steeds belangrijker rol in onze samenleving. Dit weet  het bedrijfsleven ook; een beetje bedrijf heeft daarom tegenwoordig een professionele en gelikte website, een website waar nieuwe klanten mee kunnen worden aangetrokken. Toch hebben nog niet alle bedrijven een  website, laat staan een professionele website. Het hebben van nog geen website komt vooral veel voor bij  kleine bedrijven . Deze soms nog nieuwe of startende bedrijven hebben  moeite om de juiste partij te vinden die voor hen deze professionele website kan ontwikkelen. Het gros van de zpp’ers kiezen te vaak voor de goedkope manier en laten een website maken door studenten. Een middelgrote bedrijven zijn al wat verstandiger en laten de website maken door een erkend webdesign bureau. En tenslotte, de echt grote bedrijven, huren een eigen ict afdeling in of gaan op zoek naar een full-service internet bureau.

Een website laten maken kan dus op meerdere manieren voor een klein bedrijf. Toch domineren enkele bureau’s in deze markt; wat resulteert in veel opdrachten voor deze betreffende bedrijven. Een voorbeeld is bijvoorbeeld Monkey Vision. De meeste bedrijven, oftewel mkb’ers, die graag een website laten maken door een extern bureau kiezen dus voor deze partijeen. Wat zijn nu de voordelen van een erkend bedrijf zoals het voorbeeld aangeeft tegenover een student die jouw website ontwikkelt?

Hier een overzicht van wat voordelen:

  • Een bedrijf heeft een KvK nummer, een student vaak niet.
  • Een bedrijf werkt sneller en effectiever.
  • Een bedrijf biedt betere service.
  • Een bedrijf biedt vaak een duidelijk overzicht van de kosten en functionaliteiten
  • Een bedrijf heeft meer expertise in huis

Wat zijn dan de nadelen van een bedrijven tegenover een student?

  • Student is goedkoper dan een bedrijf
  • Student is wellicht een bekende die je wat kan laten bijverdienen
  • De student kan in een later stadium je kosteloos helpen

Kotom: wanneer jij met jouw bedrijf een website wilt waarmee je een goede indruk achter laten op zowel bestaande als nieuwe klanten dan ben je opzoek naar een erkend webdesign bureau. Een bureau die jouw website serieus neemt en perfect maakt in ieder detail. Een erkend bureau kan gevonden worden bij veel verzamel websites; bel ze op maak een afspraak en oordeel of jouw wensen vervult kunnen worden door het betreffende bureau. Hou het niet bij een afspraak maar vergelijk meerdere bureau’s. De markt is transparant en geeft jou de volledige macht om de perfecte partij te kiezen.

Heb je nog vragen over dit artikel? Neem dan contact met ons en wie weet kunnen we je verder helpen.

 

 

Next ArticleHandleiding: Powerbank gebruiken